Verbinden met FTPS

Wil je gegevens uploaden naar de server van Virtuhost doormiddel van FTPS? Dan heb je hiervoor een FTP-programma nodig. We raden het gratis programma Filezilla aan.
Dit programma kun je hier downloaden: https://filezilla-project.org/download.php?show_all=1

Ongeacht welk FTP-programma je gebruikt: de volgende gegevens heb je altijd nodig voor het inloggen. Vervang 'domein.nl' door je eigen domeinnaam.

Invoerveld In te voeren gegevens
Server/host web02.virtuhost.nl
Gebruikersnaam De ontvangen gebruikersnaam
Wachtwoord Het ontvangen wachtwoord
Port 7685
Remote Folder /